ΠΡΟΦΙΛ


Το γραφείο “LOUSIAS DESIGN SOLUTION” και συνεργάτες στελεχώνεται από τον Λούσια Αλέξανδρο αρχιτέκτων-διακοσμητή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και εδρεύει στην Καβάλα από το 1994.

Το γραφείο μας καλύπτει τους τομείς της αρχιτεκτονικής μελέτης, διακόσμησης, κατασκευής και επίβλεψης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από την αρχή τους ή για ανακαίνιση αυτών.

Δραστηριοποιούμαστε, στις αρχιτεκτονικές μελέτες, διακοσμήσεις και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων και κατοικιών (μεμονωμένων ή συγκροτημάτων), γραφείων και επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, χώρων κοινής εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες,snack bar κτλ), χώρων διασκέδασης (καφέ, μπαρ, club), καταστημάτων λιανικής (ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, ρούχων, οπτικά κτλ), ιατρείων, κέντρων αισθητικής και κομμωτικής, περιπτέρων εκθέσεων, βιομηχανικών κτιρίων καθώς και διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρων (κήπους, αυλές κτλ).

Προσφέρουμε την δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής πρότασης και εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εκτέλεση του έργου.

Στόχος μας είναι ο άνθρωπος και η ικανοποίηση που αντλεί από τον χώρο που τον περιβάλει. Διαθέτουμε γνώση, εμπειρία και ικανότητα ώστε να πραγματοποιήσουμε σωστά κάθε έργο μικρό ή μεγάλο που θα μας ανατεθεί όπου και αν βρίσκεται αυτό.

Για μας κάθε έργο έχει ξεχωριστή σημασία!

ΛΟΥΣΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΛΟΥΤΡΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ